Odla för gnagarna!

Nu när snön än en gång försvunnit tog jag den lilla i lådcykeln och trampade ut till kolonin. Med mig hade jag sekatören och två ge-kåskassar som jag tänkte fylla med svartkål. Orolig var jag för jag hade tänkt att skörda det innan senaste snötäcket lagt sig. Oron var befogad, kålen stod förvisso upp men snö och kyla har gjort att den ej var i kondition som människoföda. Nu får koloniområdets gnagare mumsa i sig delikatessen, hoppas de håller toalett på min lott så har jag någon nytta av kålen i varje fall.

image

2 Comments to "Odla för gnagarna!"

  1. January 29, 2013 - 10:47 pm | Permalink

    Fy vad trist! Förstår hur du känner det…..jag stövlde glad i hågen ut till kökslandet i november och skulle gräva upp jordärstockor till maten ( jag brukar ha massor) och det var helt tom under blasten! Sorkdjäklar….grät floder!

Leave a Reply

*