Tibetansk tegelte/Puehr from Tibet

Ett litet annorlunda inlägg skadar inte. Kom över 5hg tibetanskt tegel, sk puehr, från 1997. Alltid gott, alltid snyggt.

 

2 Comments to "Tibetansk tegelte/Puehr from Tibet"

  1. December 2, 2012 - 12:20 am | Permalink

    Kul att du hittade in hos mig, då hittade ju jag hit 🙂 Tack för dina fina ord om mina odlingar. Här hos dig hittade jag mycket intressant att läsa, jag kommer gärna tillbaka. Är ganska ny på vitlöksodling, och hittade mycket läsvärt om det hos dig. Får nog förkovra mig lite i vinter, hade ingen aning om att det fanns olika typer av vitlök. Som med allting så är det en hel vetenskap när man börjar sätta sig in i en viss växt. Häftigt tycker jag att det finns så mycket att lära sig om en enskild växt. Ha en skön adventshelg !
    Lisa/Lisas trädgård

Leave a Reply

*