”Outdoor Girl” och Balkon Zauber” (Lycopersicon lycopersicum) står där mäktigt i pallkragen. De har satt en åtminstone 5 frukter var vilket gör att jag hoppas den varma och torra sommaren fortsätter. Jämn bevattning är bra när det gäller tomater så att de inte spricker. Jämn bevattning får de genom varsin 2l flaska, näring har de i höns och hästaskiten under dem. De har det med andra ord, väldigt bra. Mellan dem står 2 serbiska annum som blev nöjda över att jag tog bort svinalampegallret som stod över dem. Nu kan de sträcka på sig.

Lycopersicon lycopersicum

Outdoor girl

Lycopersicon lycopersicum

Balkan zauber

2 Comments to ""

  1. Jakob's Gravatar Jakob
    July 10, 2010 - 5:13 pm | Permalink

    Vilka vackra bilder!

  2. preussen's Gravatar preussen
    July 12, 2010 - 9:16 am | Permalink

    härliga sommarkvällar och kompaktkamera. det är grejjer det 🙂

Leave a Reply

*