Shaby chick Serberna!

Att hålla intresset uppe på sin blogg kräver sina ämne. Ibland är de självklara och naturliga såsom arttillhörighet hos vitlök. När Visa inläggdetta äventyr är avklarat gäller det att titta sig omkring och se vad som finns. Tidigare har jag skrivit om några serbiska annum jag köpt på möllevångstorget. De var sådda i senaste laget och har stått utomhus på balkong. Ett par har jag i betongen och ett par satte jag mellan tomaterna i pallkragen. För att skydda dessa mot fåglar la jag ett gammalt galler till en värmelampa ämnad åt grisakultingar över. Nu är fotografiet ca 1 vecka gammalt och plantorna har växt till sig ca 15%. Nu blir nästa följetong här på postannelund att se om jag hinner skörda något från dessa plantor.

Serbisk annum i shaby chick utstyrsel

Mitt tips är att jag nog en kommer att göra det men får se om jag blir överbevisad. Tomaterna som står brevid växer på som attan och har redan satt till frukt. Häsgödsel och halm i botten, det är grejjer det.

4 Comments to "Shaby chick Serberna!"

 1. Jan Löfgren's Gravatar Jan Löfgren
  June 29, 2010 - 2:23 pm | Permalink

  Jag håller på dig. Du får Serbiska kameleontgurkor i massor i god tid före Kung Bore kommer ut ur garderoben. Ser att du får säkra dem bakom galler för löktjuvarna som härjar i paradiset.

  Jag är också lattepappa numera, fast utan latte och med två galningar istället för en. När är du på lotten nästa gång, så kan vi komma och hälsa på. Har du något barnarbete på gång så att du och jag kan sitta och dricka saft medan de jobbar hårt?

 2. preussen's Gravatar preussen
  June 29, 2010 - 8:58 pm | Permalink

  nästa vecka efter onsdag så kan vi nog stråla samman. vad sägs om att jag tar med mig tösen och åker ut på slätten så att du får gravat litta?

 3. Jan Löfgren's Gravatar Jan Löfgren
  June 29, 2010 - 9:08 pm | Permalink

  Låter som en bra plan. Slå en signal innan

 4. July 9, 2010 - 9:24 am | Permalink

  Intressant användningsområde för värmelampsgaller! =)

Leave a Reply

*