En dubbel

Trots idog kontroll av utsädet slank där förbi en klyfta Hammar (Allium Sativum Ophioscorodon) som egentligen är 2 klyftor. Med andra ord en dubbelklyfta. Nåja, bara det inte blir fler så är det hanterbart utan avancerade coping strategier. Tänkte om jag klipper av den grodd som ser störst ut nu lär löken inte blir stor vilket är till fördel för den andra. Å andra sidan kan skenet bedra så att jag klipper av grodden på den lök som är störst. Jag får grunna över detta till torsdag då jag planerar en runda ut till lotten.

Hammar, dubbelklyfta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Övriga lökar börjar titta upp men mest är det nepaleserna som växer på. Undra om det är sortskillnad som påverkar eller om det är såtid eller annan hantering som gör skillnaden i att komma upp i tid.

3 Comments to "En dubbel"

  1. March 28, 2011 - 8:30 am | Permalink

    Jag tror att det helt enkelt beror på den fantastiska publiciteten de har fått. Sällan har en sort blivit så fint och poetiskt presenterade via sociala medier.

    Detta sätter ju sina spår i uppväxten, varvid dessa stackare får prestationsångest och börjar snorta olagliga substanser som i sin tur leder till att de blir egocentriskta centrumbarn som egentligen är vilsna själar som söker uppmärksamhet. Därför verkar de vara tidiga i utvecklingen, medan det egentligen beror på ett bekräftelsebehov.

    Behöver ni hjälp på jobb så bara hör av er. 😉

Leave a Reply

*