Ormlöksbeställning!

Ormlök!

Ormlök!

Bulbiller!

Bulbiller!

kapsel!

Kapsel!

Nu börjar det snart bli dax för de topplöksättande vitlökarna (allium sativum ophioscorodon) att sätta topplök, även kallar ormlök. Om någon är intresserad av att köpa/byta någon av mina sorter är man varmt välkommen att höra av sig. Jag tänker knipsa av så många som möjligt för att få så stora lökar som möjligt. Därför får den intresserade beställa genom att skriva ett inlägg här eftersom ormlöken då får mogna med löken. Pris 10kr/st + porto. Vilka sorter jag odlar i år står att läsa här. Det är främst av de jag odlar på kolonin som jag säljer topplök av. De som odlas i Veberöd vill jag ha upp i storlek och i antal innan jag börjar låta ormlöken vara kvar.

Vill du veta mer om att odla vitlök från bulbill? Läs här.

 

3 Comments to "Ormlöksbeställning!"

  1. Rosita Axelsson's Gravatar Rosita Axelsson
    June 25, 2015 - 5:07 pm | Permalink

    Den dag du får nytt utsäde, så kanske du kan komma ihåg mig… Älskar alla lökar.. Och matväxter i övrigt.

    Tack, Sita

Leave a Reply

*