Toppade!

När jag idag tittade ut på kolonin såg jag att gröndillen var toppad. Lite märkligt tyckte jag att någon vill ha dilltoppar, snitten var fina så mänsklig hand måste ha gjort detta.
Under tiden jag gallrade svartkålen slog sig en flock kråkor ner i bondbönslandet och kalasade. När jag skrämt bort de fräcka jävlarna såg jag att de även toppat kungsmyntan. Samma snitt som dillen. Torka och stadskråkor är ingen bra kombination.
De som mest fått på fan är buskbönor och sockerärtor. Trots att jag burat in pallkragarna de vuxit i har kråkor och duvor tagit sig in för ett skrovmål. Dessvärre har jag inte mer utsäde av Boutiful utan hade tänkt att så om av annan sort. Med tanke på dess ovanlighet gör jag nu ett försök att under än mer nät växa till sig, det finns små skott kvar på dem

image

Leave a Reply

*